Τετάρτη 26/04/2017
 
 

Η ραγδαία εξέλιξη της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας Οικονομίας αλλά και η ανάγκη για χαμηλότερα διαχειριστικά κόστη στο περιβάλλον της Ευρωπαίκής Ένωσης, προσφέρεται στους επιχειρηματίες με την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην γειτονική χώρα με την ίδρυση μιας Ευρωπαϊκής Βουλγάρικης Εταιρείας.

Μετά την εισαγωγή των ευνοϊκών φορολογικών συντελεστών και μετά την ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η ίδρυση μιας εταιρείας εκεί δίνει ένα πολυ σημαντικό πλεονέκτημα στον επιχειρηματία, το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη αλλά και την βιωσιμότητα της επιχείρησης.Σύσταση εταιρείας στην Βουλγαρία

Επιχειρηματίες, έμποροι αντιπρόσωποι, αφανείς εταίροι, κλπ. που επιθυμούν την πλήρη εξασφάλιση των συναλλακτικών και περιουσιακών τους στοιχείων, έχουν κάθε λόγο να συστήσουν μια εταρεία στην Βουλγαρία καθ’όλα νόμιμη και παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως Ευρωπαϊκη Εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεταφραστικές υπηρεσίες

Η startbusiness παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες της.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Real Estate στη Βουλγαρία

Η Βουλγαρία έχει μία πολύ φιλελεύθερη νομοθεσία όσον αφορά τις ξένες επενδύσεις ακινήτων. Σύμφωνα με το Βουλγαρικό Σύνταγμα και τη νομοθεσία, οι αλλοδαποί και οι ξένες εταιρείες μπορούν να επενδύσουν σε ακίνητα στη Βουλγαρία είτε προσωπικά είτε μέσω μίας τοπικής νομικής οντότητας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έρευνα αγοράς
Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας σε σύντομο και τακτό διάστημα να πραγματοποιήσουμε κάθε ¨προκαταρκτική Ερεύνα Αγοράς¨ η οποία είναι απαραίτητη πριν τη εγκατάσταση σας στην Βουλγαρία.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα νέα της Startbusiness

Σύντομα κοντά σας.